• 146762885-12
  • 149705717

Tala Fou

Atina'e tulaga o pisinisi so'otaga a Saina i le 2024

1. O lo'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le fa'atonuga o maketi

E ala i le faʻaauau pea o le atinaʻeina ma le alualu i luma o le maketi i lalo, o loʻo faʻaauau pea le faʻaleleia atili o manaʻoga mo le lagolagoina o vaega faʻaeletoroni, o le faʻatauvaʻa faʻatauvaʻa a le au gaosi oloa i le lalolagi ma le malosi malosi o loʻo faʻateleina le lauiloa, ma o loʻo faʻatupulaia le maualuga o le maketi o fesoʻotaʻiga i le lalolagi ma maualuga.

O le fa'asoa maketi o kamupani fa'afeso'ota'i e sefulu i le lalolagi na fa'atupula'ia mai le 41.60% i le 1995 i le 55.38% i le 2021. E ui lava o Saina o le maketi sili ona tele i le lalolagi mo feso'ota'iga, ona o le tuai amata, o lo'o faasolosolo malie lava le tipiina o oloa mai le pito maualalo i le maualuga. -i'uga, ma o lo'o fa'avavevave ona fa'aleleia atili le fa'atonuga o maketi.I le tulaga lea, o kamupani feso'ota'iga tulaga maualuga i totonu o le atunu'u, aemaise lava kamupani fa'apipi'i lisi, e masani lava ona sili atu ona atina'e ma fa'atulaga lelei oloa feso'ota'iga maualuga.

2, ua faatelevaveina le saoasaoa o le suiga o le localization

Talu mai le vaitau o le 1990, o kamupani lauiloa fesoʻotaʻiga i Europa, le Iunaite Setete ma Iapani na faʻafeiloaʻi faʻasolosolo a latou faʻavae gaosiga i Saina ma teu faʻafaigaluega i faleoloa i le Pearl River Delta ma Yangtze River Delta.I lenei tulaga, o pisinisi tumaoti a Saina ua faasolosolo malie ona tuputupu ae.O loʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia atili le suʻesuʻega ma le atinaʻeina o tagata gaosi oloa i totonu, ma faasolosolo malie ona faʻalauteleina le faʻasoa maketi fesoʻotaʻiga ona o tulaga lelei e pei o le tau maualalo, latalata i tagata faʻatau, ma tali fetuutuunai.

img1

I le taimi nei, o loʻo pulea pea le maketi fesoʻotaʻiga maualuga e le au gaosi oloa faʻavaomalo muamua, ae o le tulaʻi mai o atinaʻe faʻapitonuʻu i lalo o loʻo faʻalauteleina ai foi le tuputupu aʻe o tagata gaosi oloa i totonu.Fete'enaiga tau fefa'ataua'iga fa'ava-o-malo e o'o atu ai i le fa'atupula'ia o le le mautonu o le fa'atauga mai isi atunu'u, o atina'e i lalo ifo o le atunu'u e fa'aitiitia ai le tau o meafaitino, ma o lo'o i ai le au fa'atau oloa e latalata i le mana'oga mo le gaosiga, o lea o le tele ma sili atu o pisinisi i lalo ifo o lo'o taumafai e fa'atau tutusa tulaga lelei i lalo o le tau. o feso'ota'iga fa'apitonu'u e sili atu ona lelei, fa'apea ona fa'atelevaveina ai le fa'alauiloaina o feso'ota'iga localization ma localization o le gaosiga.

I le feagai ai ma le tulaga fou o le atinaʻe faavaomalo, ua fuafua le malo o Saina e fausia se mamanu fou o le atinaʻe e faʻavae i luga o le toe faʻaaogaina i totonu o le atunuʻu ma le fefaʻasoaaʻi o le toe faʻaleleia o le atunuʻu ma faavaomalo, e taulaʻi i le faʻaleleia o le mautu ma le faʻatauvaʻa o pisinisi ma sapalai filifili.O le mea lea, o le localization o le suitulaga ua faamoemoe e avea ma se mataupu taua i le atinae o alamanuia talu ai nei, ina ia mafai e le au gaosi oloa i totonu o le atunuu ona malamalama i le faamalama o le atinae o loo i ai nei, ia tausisia le tulaga o le localization o le suitulaga, ina ia faalautele sea maketi, ma atili vaapiapi le va. fa'atasi ai ma kamupani fa'atau oloa fa'ava-o-malo muamua.

3, fa'ata'atiaga i le fa'asologa fa'apitoa

O fesoʻotaʻiga masani o masini faʻapitoa, e sili atu e pei o oloa faʻasalalau, i tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma le mamanu faʻapitoa o oloa i lalo ma le tamaoaiga o galuega, faʻalavelave faʻavae, ina ia faʻasolosolo malie le faʻalauteleina o fesoʻotaʻiga i luga ma isi vaega autu o le customization o le manaoga.

I le tasi itu, a'o fa'atupula'ia oloa i lalo ma sili atu le atamai, o lo'o i ai i tagata fa'atau le tele o mana'oga eseese mo so'otaga foliga, tele ma galuega;I le isi itu, ona o le faʻateleina o le faʻaogaina o pisinisi i lalo, o le taʻitaʻia o atinaʻe i vaega eseese ua avea ma tagata faʻatau tele o auʻaunaga autu a le au fai fesoʻotaʻiga, ma o ia tagata faʻatau e masani ona tuʻuina atu manaoga faʻapitoa mo fesoʻotaʻiga ina ia mafai ai ona fausia uiga eseese o oloa. ma fa'aleleia le fa'ailoaina atoa o oloa.

I le aotelega, e manaʻomia e le au faʻapipiʻi fesoʻotaʻiga ona sili atu le gauai atu i le faʻaleleia atili o agavaʻa faʻapitoa, e aofia ai le faʻaitiitia o le tau o le faʻavasegaina ma le faʻapuupuuina o le taimi faʻapitoa, ina ia mafai ai ona vave faʻalauiloaina se numera tele o oloa faʻapitoa i le maketi.I lenei tulaga, e manaʻomia e le au faʻapipiʻi fesoʻotaʻiga le lelei o auaunaga faʻapitoa i le faagasologa atoa o le atinaʻeina o oloa, faʻagasologa o gaosiga, ma vave ausia manaʻoga o tagata faʻatau mo fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga faʻatekonolosi fofo ma tele-eseese, laiti-vaega vave manaʻomia e ala i mamanu faʻapitoa ma fetuutuunai. gaosiga.

img2


Taimi meli: Iuni-28-2024